Money's too tight to mention?

Bij SimplyFed vind je de oplossing die bij je past.

S-i-M-p-L-y. Da's Small - Medium - Large.

Minder eten = minder geld. Da's logisch.

Bij SimplyFed begrijpen we dat niet iedereen even veel eet. Sommigen hebben genoeg aan één schepje puree, anderen eten er graag drie. Standaard worden mediumporties geleverd. Wil je graag een beetje meer of minder? Dat kan, tegen een aangepaste prijs!

De meeste gerechten kosten €9 voor een Small, €11,5 voor een Medium en €14 voor een Large-portie. Indien er duurdere ingrediënten verwerkt worden, kan deze prijs licht worden aangepast.

 

Flexibel.

Sommige mensen bestellen elke week vier gerechten. Zij zijn gebaat bij een abonnementsformule: als je intekent op meerdere maaltijden, krijg je een mooie korting, en bovendien vereenvoudigt het je administratie, want je hoeft maar één keer te betalen.
Hoe meer maaltijden, hoe groter de korting. Da's evident.

Anderen doen eerder sporadisch beroep op SimplyFed. Afzonderlijke maaltijden bestellen kan uiteraard ook altijd. Prijzen variëren van 10 tot 18 euro per portie (naargelang de grootte van de portie en de exclusiviteit van de ingrediënten).

 

Special requests.

SimplyPut: alles is bespreekbaar.

Zo ging een koppel met de ganse familie op driedaagse naar de Ardennen, en vroegen ze mij of ik spaghettisaus kon maken voor 12 personen. We bespraken samen de noden en wensen en ik maakte drie afzonderlijke versies: vegetarisch, met vlees, en voor de kindjes (met een heleboel verborgen groentjes!). 

Heb jij ook een speciaal verzoek? Contacteer me!

 

Ook voor kleine events.

Doet je bedrijf een opendeurdag, of geef je een feest? Bij SimplyFed kan je ook terecht voor catering van kleine events. Denk aan een taartenbuffet of heerlijke soep voor je klanten of gasten.

Prijzen op aanvraag, contacteer me gerust voor meer details.